Прокуратура Донеччини переїхала до Маріуполя — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Прокуратура Донеччини переїхала до Маріуполя

Казна та Політика
293
У зв’язку з подіями, які відбулись в регіоні за останні тижні, прийнято рішення про організацію роботи апарату прокуратури Донцької області у звільненому Маріуполі. Про це йдеться у заяві прокурора Донецької області Миколи Франтовського.
“На даний час до міста вже переведено частину працівників, які налагодили координацію дій для найбільш ефективного виконання функцій прокуратури в умовах, створених в регіоні терористичними озброєними формуваннями.
Проте, працівники прокуратури м. Донецька та районних прокуратур не залишили місце дислокації та продовжують виконувати свої обов’язки, не зважаючи на ситуацію в окупованому місті.
Вважаю за потрібне наголосити, що робота органів прокуратури регіону наразі повністю організована та здійснюється поза межами офіційних приміщень. Таке рішення прийнято в першу чергу з урахуванням небезпеки, яка сьогодні загрожує працівникам прокуратури.
Будь-яка співпраця з терористами, які зараз утримують адміністративні будівлі міста, вважається зрадою.
Працівники органів прокуратури Донецької області не брали участі в жодних перемовинах та не погодилися на будь-які пропозиції з боку бойовиків.
Співпраці з терористами не може бути жодних виправдань.
Це принципова позиція працівників органів прокуратури, від якої ми ніколи не відступимо.
Водночас, прокуратура міста Донецька та районні прокуратури не залишають мешканців міста без захисту.
Тому закиди та висловлювання з боку деяких представників органів місцевого самоврядування не обґрунтовані та базуються на недостовірній інформації.
З огляду на це, апарат прокуратури області уповноважений заявити, що спекуляції з приводу організації роботи органів прокуратури в регіоні є не припустимими.
У подальшому, при настанні можливості, буде надано правову оцінку діям усіх посадових осіб Донецької області”, – йдеться у заяві прокурора.
Як повідомлялося, головне управління МВС України в Донецькій області згідно наказу тимчасово передислоковано у місто Маріуполь.
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас