Україна змінює тактику дій в АТО в умовах залучення іноземних військових - Порошенко — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Україна змінює тактику дій в АТО в умовах залучення іноземних військових - Порошенко

Казна та Політика
4039
Генеральний штаб за дорученням президента України Петра Порошенка в даний час планує передислокацію військ у зоні проведення антитерористичної операції на сході країни, повідомляє прес-служба глави держави.
“Ми змінюємо тактику, яка дозволить нам якісно діяти в умовах безпосереднього залучення збройних сил іноземних держав”, – повідомив П.Порошенко.
Глава держави також зазначив, що на засіданні РНБО буде проаналізована можливість і необхідність часткової мобілізації.
На засіданні РНБО в четвер П.Порошенко поставив завдання зробити все для забезпечення максимальної ефективності бойових дій українських Збройних сил.
Крім того, за словами глави української держави, є докази застосування з боку РФ систем залпового вогню “Град”, зенітних ракет проти українських літаків.
“Ми маємо прямі і доведені випадки застосування проти України вогню з території Російської Федерації. Є відео-докази, є неспростовні розрахунки, свідоцтва, супутникові фотознімки, інша доказова база … Це переводить конфлікт в абсолютно іншу площину”, – підкреслив президент.
П.Порошенко також зазначив, що ЄС, незважаючи на протидію введенню санкцій проти РФ за агресію в Україні, зміг довести свою єдність і свою солідарність з Україною.
“І заяви, і дії Європейського союзу були досить рішучими”, – підкреслив президент.
П.Порошенко окремо відзначив рішення президента США Барака Обами, “який де-факто перейшов уже на третій рівень санкцій, демонструючи рішучість у зупинці намірів вторгнення на територію України”.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас