Кличко допускає будівництво під Хрещатиком транспортного тунелю - але "поки немає грошей" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Кличко допускає будівництво під Хрещатиком транспортного тунелю - але "поки немає грошей"

Казна та Політика
647
Мер Києва, голова Київської міської державної адміністрації допускає будівництво під вул. Хрещатик транспортного тунелю. Про це Кличко заявив в ефірі радіо “Свобода”, повідомила прес-служба мера столиці.
Згідно з повідомленням, Кличко наголосив, що намети на Майдані Незалежності та на вул.. Хрещатику значно ускладнюють рух транспорту містом, хоча зазвичай “у будні дні Хрещатик є важливою транспортною артерією міста і його перекриття виливається у великі незручності для усієї центральної частини міста”.
“Тому ми розглядаємо питання щодо пішохідної зони, але це потребує великих інвестицій, тому що потрібно будувати окремий тунель, який проходитиме під Хрещатиком. На сьогодні таких коштів немає”, – сказав Кличко.
Крім того, підкреслив він, нинішній Майдан вже не відображає тих прагнень людей, які були з самого початку акцій протесту.
“Сьогодні на Майдані знаходитися небезпечно. Там періодично лунають постріли, відбуваються бійки. Ми спілкуємося, переконуємо людей зробити все, щоб Майдан повернувся до мирного життя”, – сказав Кличко.
Крім того, він наголосив, що деякі політичні сили зацікавлені в тому, щоб намети на Майдані залишалися і навіть фінансують їх утримання.
“Яку мету вони перед собою ставлять? Відверто кажучи – чим гірше, тим краще”, – зауважив мер.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас