Мінсоцполітики підготувало програму стабілізації зайнятості в Донецькій і Луганській областях до 2017 року — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Мінсоцполітики підготувало програму стабілізації зайнятості в Донецькій і Луганській областях до 2017 року

Казна та Політика
848
Міністерство соціальної політики спільно з науковцями, представниками роботодавців і профспілок підготувало проект програми створення робочих місць та стабілізації зайнятості в Донецькій і Луганській областях до 2017 року. Про це на засіданні національної тристоронньої соціально-економічної ради повідомила директор Департаменту ринку праці та зайнятості Мінсоцполітики Наталія Зінкевич.
“Розроблена спільно з провідними вченими України, сторонами соціального діалогу програма створення робочих місць та стабілізації зайнятості в Донецькій і Луганській областях”, – повідомила представник Мінсоцполітики.
За її словами, впровадження цієї програми здійснюватиметься на умовах державно-приватного партнерства із залученням міжнародних донорів.
“Ми очікуємо, що протягом трьох років будуть створені конкурентоспроможні робочі місця для понад 300 тис. жителів Донбасу”, – зазначила вона.
Зокрема, 200 тис. робочих місць буде створено в Донецькій області і не менш 100 тис. робочих місць буде створено в Луганській області.
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас