У тендері на розміщення магазинів Duty Free в "Борисполі" перемогли відомі європейські компанії — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У тендері на розміщення магазинів Duty Free в "Борисполі" перемогли відомі європейські компанії

Казна та Політика
1167
Конкурс з оренди торговельних площ для відкриття магазинів “duty free” в терміналі Б аеропорту “Бориспіль”, який відбувся 14 липня, показав, що в Україні вже сформувався ринок безмитної торгівлі з можливістю чесної конкуренції. Він пройшов відкрито і чесно, а переможцями стали європейські компанії з багаторічним досвідом ведення бізнесу в Україні.
Про це заявив президент Асоціації магазинів безмитної торгівлі України Володимир Сай, відзначає “Utro.ua”.
У конкурсі на укладання договорів з оренди торговельних площ для відкриття магазинів duty free перемогли компанії ТОВ «Бф енд ГХ Тревел Рітейл ЛТД» та ТОВ «Київріанта»
Нагадаємо, що за результатами аналогічного червневого конкурсу з розміщення магазинів безмитної торгівлі в терміналі Д аеропорту «Бориспіль» договору також були підписані саме з компаніями «Бф енд ГХ Тревел Рітейл ЛТД» і “Київріанта”. Компанії вже приступили до реалізації проекту створення комплексу магазинів безмитної торгівлі в аеропорту Бориспіль – «Duty free mall» – із загальною площею більше двох тисяч квадратних метрів.
«Обидва переможці мають доступу до останніх світових досягнень і новітніх технологій у цій галузі, які напрацьовані найбільшими міжнародними операторами. Дуже важливі також фінансові можливості компаній як для наповнення інфраструктури аеропорту, так і для підтримки економіки України в цілому », – зазначив Сай.
За матеріалами:
censor.net.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас