S&P підвищило прогноз рейтингу міст України - Львова, Дніпропетровська та Івано-Франківська — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

S&P підвищило прогноз рейтингу міст України - Львова, Дніпропетровська та Івано-Франківська

Казна та Політика
414
Міжнародне рейтингове агентство Standard & Poor’s Ratings Services підтвердило кредитні рейтинги Києва, Львова, Дніпропетровська та Івано-Франківська на рівні “ССС”, підвищивши прогноз щодо рейтингу з “негативного” до “стабільного”.
Як зазначається, 12 липня Standard & Poor’s підтвердив суверенний кредитний рейтинг України на рівні “ССС”, підвищивши прогноз щодо рейтингу з “негативного” до “стабільного”. У повідомленні наголошується, що стабільний прогноз відображає позитивні очікування агентства стосовно ризиків рефінансування боргів і підтримки з боку уряду у 2014 році.
Агентство повідомляє, що може підвищити рейтинг Києва та інших міст за умови аналогічних дій стосовно суверенного рейтингу України. Водночас, S&P може переглянути прогноз щодо рейтингу Києва та інших міст у разі зниження їх підтримки з боку уряду за умов обмежених можливостей міст до погашення боргів.
Міжнародне рейтингове агентство Standard & Poor’s Ratings Services підтвердило суверенний кредитний рейтинг України на рівні “ССС”, підвищивши прогноз щодо рейтингу з “негативного” до “стабільного”.
Нагадаємо, станом на 11 липня S&P поліпшило прогноз по рейтингу “CCC” України до стабільного з негативного.
За матеріалами:
Радіо Свобода
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас