Найкращі цифри і цитати середи, 9 липня — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Найкращі цифри і цитати середи, 9 липня

463
Найкращі цифри і цитати середи, 9 липня:
  • Долар знову почав дорожчати на міжбанку – до 11,72/11,8 грн.
  • Кошти Фонду гарантування вкладів виросли на 18,4% – до 8,075 млрд грн.
  • Середній розмір пенсій в Україні зріс до 1561 грн
  • Україна на 20% збільшила імпорт газу з Європи
  • Фонд гарантування вкладів вже виплатив 70% компенсацій для вкладників-фізосіб банку “Форум”
Міністр аграрної політики та продовольства Ігор Швайка про продаж молочної продукції українських виробників в Китаї і Європі
“На недружні дії Російської Федерації, як заборона ввезення в Росію молочної продукції групи українських компаній, ми відповідаємо пошуком інших ринків збуту і збільшенням внутрішньої держзакупівлі. Після переговорів українську молочну продукцію виявили бажання купувати Китай і низка європейських країн”.
Віце-прем’єр Росії Дмитро Козак про будівництво мосту через Керченську протоку
“В даний час цифра коливається від 150 до 200 млрд рублів – це власне моста. Там дуже дорогі підходи до мосту – це берегова, транспортна, залізнична, автомобільна інфраструктура як з боку Таманського, так і Керченського півострова. Була ще в квітні (2014 р., – ред.) спеціально створена міжвідомча робоча група за участю експертів. Пропрацювали близько 6 тис. пропозицій, в кінцевому підсумку це звелося до 74 проектів різноманітних, з різною вартістю”.
Міністр Кабміну Остап Семерак про скасування низки пільг для чиновників
“Ми позбавили величезну армію колишніх бюрократів надбавок, за рахунок яких їхні пенсії сягали значно вищих показників, ніж у простих українців. Тепер цих надбавок немає… принципова позиція уряду – громадяни не повинні утримувати колишніх, нинішніх, і майбутніх чиновників на своїх витратах”.
Голова МЗС РФ Сергій Лавров про збройні напади на Крим, в тому числі – для повернення його Україні
“Я б нікому цього не радив робити. У нас є доктрина національної безпеки, вона дуже чітко прописує дії, які в цьому випадку будуть зроблені”.
Заступник голови Мінекономрозвитку РФ Олексій Лихачов про серйозні складнощі в торгівлі з Україною через асоціацію з ЄС
“Ми припускаємо дуже складну ситуацію у взаємній торгівлі з Україною, дискусія продовжиться вже у тристоронньому форматі Росія-Україна-Євросоюз. 11 ​​липня в Брюсселі відбудеться зустріч міністрів економіки, де ми будемо ділитися з партнерами своїми не просто занепокоєннями, а абсолютно негативними висновками, пов’язаними з асоціацією України з ЄС”.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас