Кабмін скасував надбавки чиновникам за "сумлінну працю та безперервний стаж", а також позбавив багатьох пільг — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Кабмін скасував надбавки чиновникам за "сумлінну працю та безперервний стаж", а також позбавив багатьох пільг

Казна та Політика
3587
Кабінет міністрів скасував надбавки чиновникам за сумлінну працю та безперервний стаж. Про це під час брифінгу заявив міністр Кабміну Остап Семерак.
“Прийнята постанова Кабінету міністрів про позбавлення одноразових і систематичних виплат чиновникам за так звану сумлінну роботу, безперервний стаж роботи. Ми позбавили величезну армію колишніх бюрократів надбавок, за рахунок яких їхні пенсії сягали значно вищих показників, ніж у простих українців. Тепер цих надбавок немає”, – заявив Семерак.
“Ми скасували цілий ряд постанов попередніх урядів, і рекомендували парламенту постанови, які стосуються колишніх чиновників високого рангу, а також їх сімей, які мають право на безкоштовне медичне, санаторно-курортне лікування, а також пільги для проживання в об’єктах Держуправсправами. Також це стосується. позбавлення пільг щодо транспортного забезпечення Принципова позиція уряду – громадяни не повинні містити колишніх, нинішніх, і майбутніх чиновників на своїх витратах “, – сказав міністр.
За словами міністра, постанова набере чинності сьогодні, 9 липня.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас