"Укрзалізниця" перевела обов'язкове страхування пасажирів у СК "Інтер-Поліс" на 4 з 6 залізниць — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"Укрзалізниця" перевела обов'язкове страхування пасажирів у СК "Інтер-Поліс" на 4 з 6 залізниць

Казна та Політика
684
Державна адміністрація залізничного транспорту України (“Укрзалізниця”) перевела обов’язкове страхування пасажирів у СК “Інтер-Поліс” (Київ) на чотирьох з шести залізниць.
Про це повідомив перший заступник генерального директора “Укрзалізниця” Максим Бланк на своїй сторінці в мережі Facebook.
“Одразу після затвердження Кабміном списку компаній, які увійдуть до “Укрзалізниці” після реформи, ми замінили всі страхові компанії, що раніше працювали, на компанію “Інтер-Поліс”, в якій сукупна частка “Укразалізниці” і держави становить більш ніж 50%. Зробили ми це щодо чотирьох з шести доріг, щодо решти триває дооформлення документів”, – написав М.Бланк.
При цьому він підкреслив, що ставка страхового збору тепер становить 0,4% проти 1,5% вартості квитка за старими схемами.
“І пасажиру приємніше, й грунту для корупції менше. Це не означає, що ми відмовилися від ідеї відкритих конкурсів, це просто дало нам змогу швидкого маневру для розриву відносин зі старими страховими”, – пояснив М.Бланк.
У компанії “Інтер-Поліс” агентству “Інтерфакс-Україна” не прокоментували інформацію, посилаючись на її конфіденційність.
Як повідомлялося 7 липня 2014 року, ТОВ “Інтер-Контакт” (Київ), що володіло раніше 41,84% акцій страхової компанії “Інтер-Поліс”, передало їх у власність державному підприємству матеріально-технічного забезпечення залізничного транспорту України “Укрзалізничпостач”.
СК “Інтер-Поліс” зареєстрована в 1993 році. Спеціалізується на ризиковому страхуванні.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас