ПриватБанк продовжує обслуговування клієнтів в Луганську в режимі "онлайн" - а терористи брешуть — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

ПриватБанк продовжує обслуговування клієнтів в Луганську в режимі "онлайн" - а терористи брешуть

Кредит&Депозит
910
ПриватБанк продовжує обслуговування платежів своїх приватних і корпоративних клієнтів на території Луганської області, незважаючи на захоплення озброєною групою терористів так званої “Луганської народної республіки” одного офісів ПриватБанку в Луганську. Як сказано в повідомленні прес-служби банку, всі платежі клієнтів проводяться в звичайному режимі через Інтернет-банк Приват24, ​​мобільні додатки, СМС-банкінг або по телефону 3700.
“Опубліковані низкою ЗМІ заяви терористів з так званої “ЛНР” про те, що ПриватБанк “екстрено” припиняє роботу в регіоні, є брехнею, банк обслуговує клієнтів не залежно від того чи іншого офісу, централізовано по всій Україні”, – зазначає прес-служба ПриватБанку.
Незважаючи на фізичне захоплення офісу, будь-які платежі приватних осіб і корпоративних клієнтів ПриватБанку в Луганській області проводяться в режимі онлайн. Для того, щоб зробити платіж, отримати або відправити переказ, здійснити будь-які інші банківські послуги, достатньо зайти в Інтернет-банк Приват24 або просто зателефонувати в банк за безкоштовним коротким номером 3700.
Всі рахунки клієнтів перебувають в безпеці – до них є доступ з Інтернет-банку Приват24, ​​з мобільних додатків. Без обмежень можна розраховуватися картками в магазинах, здійснювати безготівкові операції в терміналах самообслуговування в будь-якій точці регіону і всієї України. Відсотки за депозитами продовжують нараховуватися в звичайному режимі, управляти своїми вкладами можна через Приват24. Також в Інтернет-банку можна оплачувати комунальні послуги, поповнювати мобільні телефони, здійснювати грошові перекази.
За інформацією прес-служби банку, 7 липня о 14-00 в Луганську сталося озброєне захоплення центрального офісу банку і його співробітників бойовиками “ЛНР”. Бойовиками були захоплені техніка та майно офісу банку, на жаль, як заручники терористами були взяті 13 співробітників банку.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас