Одностороннього припинення вогню з боку сил АТО вже не буде - міністр оборони — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Одностороннього припинення вогню з боку сил АТО вже не буде - міністр оборони

Казна та Політика
244
Одностороннього припинення вогню з боку українських підрозділів, задіяних в антитерористичній операції, більше не буде, заявляє міністр оборони України Валерій Гелетей.
“Президент України заявив про це однозначно. Тепер будь-які переговори можливі виключно після остаточного складання зброї бойовиками”, – заявив він у понеділок під час спілкування з журналістами в зоні проведення антитерористичної операції на сході країни, повідомила прес-служба Міністерства оборони.
Керівник відомства повідомив, що багато автомобільних доріг в регіоні, зокрема, траси Слов’янськ-Краматорськ, Слов’янськ-Артемівськ, заміновані незаконними збройними формуваннями.
“Чимало мін і снарядів, які не спрацювали, лежать просто на узбіччі і проїжджій частині. Існує ймовірність їхньої детонації, тому ми вживаємо заходів для максимального прискорення розмінування та знешкодження мін та боєприпасів. З цією метою практично цілодобово до виконання завдань залучені певні підрозділи відповідного профілю”, – повідомив міністр.
В.Гелетей також категорично спростував поширену низкою ЗМІ інформацію про нібито захоплення бойовиками літака Су-25 Повітряних сил Збройних сил України.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас