Нові жертви перемир'я: під Слов'янськом загинуло ще 3 військовослужбовців — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Нові жертви перемир'я: під Слов'янськом загинуло ще 3 військовослужбовців

Кримінал
1856
Сьогодні вдень внаслідок обстрілу терористами позицій українських військовослужбовців біля Слов’янська Донецької області загинуло троє і поранено кілька військовослужбовців. Про це “5 канал” повідомив прес-офіцер АТО Олексій Дмитрашковський.
За його словами, бойовики знову порушили перемир’я і вчинили обстріл силовиків.
Як повідомляє Міноборони, незважаючи на мирні ініціативи керівництва України та одностороннє припинення вогню, обстановка в східних регіонах країни залишається досить загостреною.
“Так банди терористів здійснили мінометний обстріл з житлового сектора населеного пункту Семенівка блокпосту неподалік Слов’янськ, де несуть службу військовослужбовці Збройних Сил України”, – йдеться в повідомленні міністерства.
Міноборони підтверджує, що серед силовиків є загиблі і поранені, але кількість їх не називає.
Нагадаємо, президент України Петро Порошенко вирішив відкласти активну фазу АТО в Донбасі на 3 дні – до 30 червня. Рішення ухвалено спільно з лідерами країн Європейського Союзу та США та погоджено з переговорною групою в Донецьку.
Весь минулий тиждень бойовики не дотримувалися режиму припинення вогню і за тиждень вбили більш ніж 20 українських солдатів. Минулої ночі терористи сім разів обстрілювали позиції АТО.
За матеріалами:
lb.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас