Україна, ЄС і РФ проведуть консультації на експертному і міністерському рівнях щодо Угоди про асоціацію на початку липня - Порошенко — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Україна, ЄС і РФ проведуть консультації на експертному і міністерському рівнях щодо Угоди про асоціацію на початку липня - Порошенко

Казна та Політика
229
Україна, Євросоюз і Росія проведуть консультації на експертному і міністерському рівнях щодо Угоди про асоціацію на початку липня, повідомив президент України Петро Порошенко.
“Хочу вас проінформувати, що досягнуто домовленість про проведення 3-4 липня консультацій у форматі Україна-ЄС-Росія на експертному рівні, і досягнута домовленість 11 липня провести консультації в такому ж тристоронньому форматі на рівні міністрів”, – сказав.
Президент уточнив, що ці консультації не будуть стосуватися самого тексту Угоди, буде обговорюватися питання “запровадження тих чи інших кроків, які передбачені поглибленою та всеохоплюючою зоною вільної торгівлі”.
“Я переконаний, що зараз цей компроміс буде знайдено. Ми очікуємо цих консультацій, сьогодні уряд України приділяє увагу цьому питанню”, – підкреслив П.Порошенко.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас