У Массачусетсі продається за 1 долар триповерховий особняк 1860 р. (ВІДЕО) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Массачусетсі продається за 1 долар триповерховий особняк 1860 р. (ВІДЕО)

Нерухомість
4195
Адміністрація американського гуманітарного Коледжу Сміт, розташованого в місті Нортгемптон (штат Массачусетс), виставила на продаж особняк, який знаходиться на його території, що був побудований в 1860 році, але досі перебуває у відмінному стані. Як заявили журналістам представники навчального закладу, вартість триповерхового будинку із старовинною обробкою з дерева і двома камінами становить всього 1 долар.
Покупцеві, однак, доведеться виконати одну умову – вивезти особняк, що являє собою історичну цінність, який раніше використовувався як студентський гуртожиток, з території коледжу на величезній вантажівці. Ця операція, за оцінками експертів, обійдеться приблизно в 70 тисяч доларів без урахування вартості ділянки землі, на яку буде перенесено будинок, а також підведення до нього комунікацій. Раніше майже такий самий особняк був видалений з території коледжу в місті Амхерст в тому ж штаті.
Адміністрація Коледжу Сміт має намір побудувати на місці особняка нову, більшу за розміром будівлю, де розміститься студентський гуртожиток. Вона вже отримала від архітектурної комісії Нортгемптона дозвіл на знесення старовинного будинку. Влада міста, проте, попросила, щоб протягом року особняк був доступний для продажу за мінімальну ціну і подальшого переміщення.
“Декілька людей вже телефонували і питали про цей будинок”, – розповів місцевим журналістам фахівець з продажу нерухомості Рой Джонсон з фірми Jones Group Realtors, яка займається угодою. Коледж розраховує позбавитися будинку до 1 вересня.
За матеріалами:
ІТАР-ТАСС
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас