Google показала прототип телефона-конструктора, який вмикається — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Google показала прототип телефона-конструктора, який вмикається

Технології&Авто
1857
Google на конференції Google I/O вперше продемонструвала прототип модульного телефону Ara, який вмикається. Про це повідомляє ресурс The Verge.
На конференції розробників Google I/O тривають презентації товарів. У цьому вона разюче відрізняється від Apple WWDC, де після ключових виступів керівництва компанії потік новин практично припиняється. На другий день Google I/O демонструвалися прототипи перспективних продуктів. Пауль Єременко, голова підрозділу перспективних розробок (Google ATAP), показав працюючий зразок модульного смартфона Ara.
Поки що пристрій перебуває на початковій стадії розробки: з нього стирчать дроти, а при демонстрації він завис на стадії завантаження. Це нормально для смартфона, призначеного для розробників, щоб вони отримали уявлення про пристрій.
Концепція смартфона Ara в тому, що сторонні розробники можуть створювати для нього не тільки програми, але і апаратні модулі, наприклад, свою камеру, акумулятор, сигналізацію від машини і навіть ножик. Єременко оголосив премію в 100 тисяч доларів за найцікавіший модуль для смартфона Ara.
За матеріалами:
Лента.РУ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас