Туроператори Росії оголосили поточний сезон в Сочі провальним — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Туроператори Росії оголосили поточний сезон в Сочі провальним

Світ
2567
Всупереч заявам адміністрації міста Сочі, завантаження сочинських готелів зараз вкрай невисоке. Про це з посиланням на експертів Асоціації туроператорів Росії повідомляє Maks-portal.ru.
Щоб заповнити хоча б частину нових готельних місць, готельєри почали знижувати ціни і формувати більш привабливі пакети послуг, пропонуючи екскурсії по олімпійських об’єктів. Проте конкретні заходи з порятунку курортного сезону, на думку експертів, зроблені занадто пізно.
“Цінові пропозиції направлені на залучення туристів. Ймовірно, якоюсь мірою акції можуть спрацювати. Але думаю, що цей сезон для них вже не можна буде назвати успішним. Вся робота почалася занадто пізно”, – говорить Ілля Уманський, гендиректор однієї з туркомпаній.
З його думкою згодні й інші експерти асоціації: “Готельєри дали ціни занадто пізно – тільки в квітні. В результаті “олімпійська хвиля” туристів, охочих подивитися оновлений Сочі після Ігор, пройшла повз них. При цьому ціни, виставлені в квітні, були високі”, – коментує експерт ринку Олена Загорець.
Експерти вважають, що вже сьогодні Сочі повинен просувати курорт з прицілом на 2015 рік. Згодні з ними і представники влади. Зокрема, міністр культури РФ Володимир Мединський пообіцяв, що курорт буде активно рекламуватися не тільки в Росії, але і за кордоном.
Тим часом, не кращі справи і на кримському узбережжі. Як повідомляли Ukranews, у 2014 році кількість туристів у Криму може скоротитися з 6 млн людей до 700 тис.
За матеріалами:
Українські Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас