Прем'єру потрібен віце-прем'єр з євроінтеграції — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Прем'єру потрібен віце-прем'єр з євроінтеграції

Казна та Політика
428
Прем’єр-міністр України Арсеній Яценюк вважає за необхідне ввести посаду віце-прем’єра з європейської інтеграції. Про це він заявив під час засідання уряду.
“Вважаю за необхідне в складі Кабінету міністрів (ввести посаду, – ред.) віце-прем’єр-міністра з європейської інтеграції, під яким буде департамент з ЄС”, – зазначив Яценюк.
Він також попросив терміново прискорити процес призначення заступників міністрів з євроінтеграції.
Як повідомлялося, розпорядженням № 501-р від 21 травня 2014 р. Кабмін ввів в кожному міністерстві нову посаду заступника міністра з питань євроінтеграції. Як зазначав Яценюк, ключовий центр з євроінтеграції перебуватиме в уряді, а керувати цим питанням буде заступник міністра Кабінету міністрів з питань європейської інтеграції.
Нагадаємо, наприкінці лютого, вже після затвердження Радою нового складу Кабміну, екс-міністр закордонних справ, нардеп з “Батьківщини” Борис Тарасюк заявив, що відмовився від раніше запропонованої йому посади віце-прем’єр-міністра з питань європейської інтеграції. Тарасюк аргументував свою заяву тим, що посада віце-прем’єр-міністра з питань європейської інтеграції є церемоніальною, оскільки не підкріплена повноваженнями і кадровим потенціалом.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас