На Донбасі сталося 6 нових підривів залізничного полотна, - ДонЗалізниця — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

На Донбасі сталося 6 нових підривів залізничного полотна, - ДонЗалізниця

Кримінал
1955
На Донецькій залізниці з 19:00 24 червня до 7:00 25 червня 2014 р. відбулося шість нових підривів залізничного полотна, поїзди слідують не за графіком. Про це повідомив керівник прес-служби Донецької залізниці Володимир Селіванов в ефірі телеканалу “112”.
“Шість ушкоджень залізничного полотна по території Донецької області. Шість підривів: на перегоні Пантелеймонівка – Горлівка, Горлівка – Новобахмутівка, Доля – Керування, Булавін – Дебальцеве, Теліївка – Микитівка і на підстанції Доломіт підриви двох стрілочних переводів”, – заявив Селіванов.
Він зазначив, що шість підривів сталися з 19:00 до 07:00. “За 12 годин – це дуже багато”, – зазначив керівник прес-служби.
Селіванов описав ситуацію на Донецькій залізниці як загрозливу.
Нагадаємо, вдень 22 червня на ділянці Іловайськ – Кутейникове Донецької залізниці невідомі скоїли підрив залізниці. В результаті інциденту з рейок зійшли 14 вагонів з вантажем. Того ж дня, на перегоні Іловайськ – Моспине був зафіксований ще один випадок підриву шляху невстановленими особами.
Вранці 24 червня в Луганській області сталися підриви залізничних колій на Донецькій залізниці, повідомляло місцеве видання “ОстроВ”. Підриви були здійснені на перегоні Кондрашевська – Нова – Городний 959 км і на перегоні Краснозеровка – огродний 954 км, внаслідок чого було пошкоджено три і один метр залізничного шляху відповідно.
Крім того, минулої ночі в Запорізькій області був підірваний залізничний міст Придніпровської залізниці.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас