Якість українських ліків не поступається зарубіжним - думка — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Якість українських ліків не поступається зарубіжним - думка

Фондовий ринок
435
Якість ліків українського виробництва не поступається зарубіжним аналогам, і дозволить розвивати експортний потенціал українських фармацевтичних виробників.
Таку думку висловив генеральний директор фармацевтичної компанії “Інтерхім” Анатолій Редер.
“Якість вітчизняних препаратів не поступається якості їхніх зарубіжних аналогів. Досягнутий в Україні рівень виробництва і контролю якості ліків на всіх етапах – від сировини до готової продукції – гарантує належну якість українських ліків, що відповіднає жорстким європейським стандартам. Це сьогодні визнають і медики, і пацієнти”, – сказав він.
А.Редер зазначив, що про якість українських ліків свідчать, зокрема, “дані порівняльного аналізу рекламацій до якості імпортних і вітчизняних медикаментів на українському ринку”.
“Кожен з виробників відповідає за якість свого товару, на кожному підприємстві є уповноважена особа, яка ставить особистий підпис, що дозволяє вихід препарату у вільний обіг, і, відповідно, несе відповідальність за все, що відбувається з препаратом. Ми маємо сьогодні всі підстави довіряти нашому фармвиробнику”, – сказав він.
ТДВ “Інтерхім” – один з провідних українських виробників готових лікарських препаратів і фармацевтичних субстанцій. Має повний виробничий цикл від розробки і синтезу нових біологічно активних молекул, промислового виробництва фармацевтичних субстанцій.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас