Tesla Motors назвали найбільш важливою компанією для світового автопрому — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Tesla Motors назвали найбільш важливою компанією для світового автопрому

Технології&Авто
2297
Фінансові аналітики з найбільшого банківського холдингу Morgan Stanley визнали каліфорнійську компанію Tesla Motors найважливішою для світового автопрому на сьогоднішній день. За минулий рік було продано 22 тисячі електрокарів Tesla, що принесло компанії близько 2 мільйонів доларів доходу.
“Ми не жартуємо, – пише у своїй доповіді дослідник-аналітик Morgan Stanley Адам Джонс. – Менше ніж за два роки з моменту появи Tesla Model S перетворилася з “зеленого” стартапу в одну з найбільш значимих у світі автомобільних компаній. Крім того, Tesla прагне стати одним з найбільших в США роботодавців у сфері висококваліфікованої праці”.
“Tesla стає однією з тих компаній, які впливають на ВВП країни”, – також додав аналітик.
У найближчі сім років кількість співробітників Tesla Motors планують збільшити з 6 до 20 тисяч чоловік, в першу чергу завдяки новому заводу Gigafactory Tesla. Крім того, постачальники компонентів для електромобілів (більше 90% з них базуються в США) також побудують нові лінії виробництва під потреби компанії.
Відмінний успіх для фірми, якій ще пару років тому відмовляли у поставках, не довіряючи сміливим ідеям Tesla Motors.
У наступному році компанія готується почати виробництво першого електричного кросовера Model X, а також модернізувати Model S.
За матеріалами:
gazeta.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас