З лав МВС звільнено майже 17 тис. осіб, які зрадили присягу — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

З лав МВС звільнено майже 17 тис. осіб, які зрадили присягу

Казна та Політика
1155
Заступник Міністра внутрішніх справ України – керівник апарату Сергій Чеботар зазначив, що в правоохоронному відомстві ведеться активна боротьба з міліціонерами, які зрадили присяги, зокрема, замішані в корупційних схемах, торгівлі наркотиками та вчиненні інших правопорушень. Про це повідомили в прес-службі УЗГ МВС України.
“Ми все робимо для того, щоб дійсно, люди, які не дотримуються Закону, не працювали в ОВС. Тут не може бути з ними жодних компромісів. Нещодавно у Хмельницькій та Херсонській областях було звільнено низку працівників, які були замішані у корупційних схемах. У Чернігівській та Харківській області правоохоронці були замішані в схемах, пов’язаних з торгівлею наркотиками. У Тернопільській області був виявлений працівник міліції, який намагався отримати майже 40 тисяч гривень неправомірної вигоди за надання відповідних послуг, а також за закриття кримінального провадження, – зазначає заступник міністра. – Всі особи були звільнені із займаних посад”.
За словами Сергія Чеботаря, значна робота по боротьбі з корупцією ведеться на всій території України. Зараз у Міністерстві внутрішніх справ проводиться система перевірки кадрів, боротьби з корупцією, і система, яка дозволить повною мірою виконати ті завдання, які ставить сьогодні перед Міністерством керівництво країни. Процес реформування в МВС триває і надалі.
Люди повною мірою повинні констатувати те, що міліція дійсно почала процес реформування.
“На сьогодні з МВС України звільнені майже 17 тисяч правоохоронців, які порушили присягу на вірність українському народу”, – підкреслив С.Чеботар.
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас