Волатильність долара в парі з ієною на світових ринках впала до рекордного мінімуму — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Волатильність долара в парі з ієною на світових ринках впала до рекордного мінімуму

Валюта
467
Очікування цінових коливань в парі долар/ієна у вівторок опустилися до рекордного мінімуму, оскільки ознаки нерівномірного відновлення економіки США можуть призвести до більш тривалого збереження відсоткових ставок Федеральної резервної системи (ФРС) на безпрецедентно низькому рівні.
Вартість американської валюти до євро піднялася до 8:48 МСК до $1,3595 порівняно з $1,3605 за підсумками попередньої північноамериканської сесії.
Пара долар/ієна демонструє мінімальні коливання – 101,94 ієни проти 101,93 на закриття ринку в понеділок. Євро в парі з ієною опустився в ході торгів до 138,58 ієни проти 138,67 ієни напередодні.
Для посилення волатильності “потрібно побачити якусь перспективу зміни траєкторії грошово-кредитної політики в США”, – заявила старший валютний аналітик National Australia Bank Ltd. Емма Лоусон. “Ми не очікуємо ослаблення долара, але рівним чином не очікуємо і зростання до появи сигналів про зміни”, – додала вона.
У вівторок увагу учасників ринку привернуть дані про ринок житла і довіру споживачів до економіки США, а також виступ голови Федерального резервного банку Філадельфії Чарльза Плоссера.
Продажі нових будинків у США в червні 2014 року зросли на 1,4% порівняно з попереднім місяцем – до 439 тис. будинків у перерахунку на річні темпи, прогнозують аналітики, опитані агентством Bloomberg.
Національна асоціація ріелторів опублікує ці дані у вівторок о 18:00 МСК.
В цей же час дослідницька організація Conference Board оприлюднить значення індексу довіри споживачів до американської економіки за червень.
Очікується, що значення індексу в поточному місяці піднялося до 83,5 пункту з 83 пунктів місяць тому.
Фунт стерлінгів тримається в межах 0,2% від найвищої позначки з 2008 року напередодні виступу голови Банку Англії Марка Карні в британському парламенті у вівторок.
За матеріалами:
bloomberg.com
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас