У ДАІ пояснили, чому потрібно повернути техогляд, вибух газопроводу в Полтавській області вважають диверсією з боку Росії — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У ДАІ пояснили, чому потрібно повернути техогляд, вибух газопроводу в Полтавській області вважають диверсією з боку Росії

1613
Пропонуємо вашій увазі найцікавіші цифри і цитати середи, 18 червня:
  • В Україні мінімальна роздрібна ціна на горілку і лікеро-горілчані вироби збільшилася на 16%
  • У 2012-2013 роках через 20 українських банків вивели 240 млрд грн
  • До зони АТО відправлено 980 тонн військової техніки на 105 млн грн
  • Внаслідок вибуху на газопроводі втрачено до 10 млн куб. м газу
Начальник департаменту ДАІ України Анатолій Сіренко про необхідність повернути техогляд
ДАІ за те, щоб учасники дорожнього руху рухалися дорогами тільки в авто справного стану. Але це не означає, що ми хочемо повернути техогляд. Особливо в такому вигляді, як він був у 2004 р. ДАІ не за техогляд. Але, якщо Україною буде підписана асоціація з ЄС, то ми повинні повернути проходження ТО, як у країнах ЄС, тому мною було ініційовано проведення форуму, на якому буде поставлено питання про систему забезпечення безпеки”.
Співзасновник і голова аналітичного центру Geopole Europe, старший радник з політичних питань Флоранс Мардіросян про те, що Європа не воюватиме з Росією
“Європа переживає серйозну кризу, і люди хочуть побачити певні зміни у власних країнах, тому у них немає волі йти битися десь в іншому місці… Ми не підемо воювати з Росією – це абсолютно очевидно. Наше власне суспільство в кризі. Тому мені шкода це говорити, але ви залишитеся одні в цій війні”.
Міністр МВС Арсен Аваков про вибух газопроводу в Полтавській області
“Розглядаються декілька версій події, в тому числі, ключова версія – терористичний акт. За словами місцевих жителів, безпосередньо перед загорянням, вони чули два сильні хлопки, що може свідчити про умисні вибухи… Хочу нагадати, що напередодні президентських виборів нами були попереджені дві спроби здійснення терористичних актів на Українській газотранспортній системі в Івано-Франківській області”.
Президент Асоціації українських банкірів Олександр Сугоняко про стабілізацію курсу гривня-долар
“Якби влада захотіла, разом з великим бізнесом, середнім і Майданом, зняти проблему з курсом – це можна було зробити протягом місяця. Якби ці люди не ставили свої власні інтереси вище, ніж інтереси держави”.
Президент України Петро Порошенко про одностороннє припинення бойових дій на сході України
“Час припинення вогню буде дуже короткий і за цей час має відбутися роззброєння з боку незаконних збройних формувань, а також наведення порядку в регіоні… Зі свого боку ми запропонуємо амністію для тих, хто складе зброю, і тих, хто не здійснював тяжких злочинів. Зі свого боку я запропоную коридор для того, щоб російські найманці мали змогу покинути без зброї територію нашої країни”.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас