У 2016 році мобільні ігри принесуть $29 млрд - Juniper Research — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У 2016 році мобільні ігри принесуть $29 млрд - Juniper Research

Технології&Авто
199
За підсумками 2014 року сукупний дохід від мобільних ігор становитиме $20,9 млрд, прогнозують у Juniper Research. У 2016 році цей показник збільшиться на 38% – до $28,9 млрд, стверджують експерти. З метою підвищення своїх доходів розробники звертають особливу увагу на збільшення життєвого циклу гравців. Оскільки більшість геймерів воліють модель free-to-play, ігрові компанії все більшу увагу приділяють залученню до участі в іграх унікальних гравців.
Дослідники встановили, що користувачі планшетів проводять більше часу в іграх на своїх пристроях, ніж власники смартфонів. У свою чергу, це призводить до збільшення доходу від одного планшета порівняно зі смартфоном. Аналітики відзначили, що підвищення продуктивності і поліпшення графічних характеристик планшетів прискорює міграцію з традиційних ігрових приставок. Втім, в Juniper Research не вірять, що зростання популярності планшетів і смартфонів серед мобільних геймерів обов’язково призведе до краху ринку ігрових приставок. Аналітики впевнені, що ігрові приставки займуть свою певну нішу.
За прогнозами Juniper Research, зростання популярності смартфонів у країнах Латинської Америки, Східної Європі та Південно-Східної Азії призведе до зростання доходів від мобільних ігор в зазначених регіонах.
За матеріалами:
Діло
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас