Mitsubishi відкликає 920 тис. автомобілів у всьому світі — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Mitsubishi відкликає 920 тис. автомобілів у всьому світі

Технології&Авто
454
Японський автовиробник Mitsubishi оголосив про кампанію з відкликання, яка стосується 920 тис. автомобілів у всьому світі. Причиною відкликання став брак в конструкції перемикача світла, через який на машині можуть перестати працювати фари і поворотники.
Основна частина автомобілів, що потрапили під відкликання, припадає безпосередньо на Японію (703,9 тис. машин). Ще 115 тис. машин відкликано в Австралії, а решта машин з виявленою несправністю перемикача зустрічалися в меншій кількості в різних країнах у всьому світі.
Проблема була виявлена ​​на декількох моделях, зокрема – на Mitsubishi Lancer, що випускався в період між 2003 і 2008 роками, і на сімействі компактних моделей eK, що продаються на японському ринку.
У компанії заявляють, що ніяких неприємних наслідків такої несправності зафіксовано не було, хоча Mitsubishi отримала понад 300 скарг з цієї проблеми, причому у одного з власників світло фар згасло в нічний час.
Як заявив представник прес-служби Mitsubishi Нобухіро Кудо, проблема носить суто механічний характер: одна з пластикових деталей в основі перемикача може тріснути, що призводить до порушення роботи світлових приладів. Усунення несправності забере не більше 30 хвилин, а от скільки японському автовиробникові коштуватиме кампанія з відкликання, не розголошується.
За матеріалами:
Вести.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас