Стартова вартість майна, що перебуває у примусовій реалізації в Україні, становить більш ніж 10 млрд грн, - оператор ринку — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Стартова вартість майна, що перебуває у примусовій реалізації в Україні, становить більш ніж 10 млрд грн, - оператор ринку

Нерухомість
292
Сьогодні, 18 червня, почав працювати оновлений портал з продажу всього майна, що перебуває в примусовій реалізації Державної виконавчої служби (ДВС), а також компаній-банкрутів. Зараз на порталі близько 4 тис. оголошень, загальна початкова вартість об’єктів становить понад 10 млрд грн, повідомила директор київської філії і керівник центрального регіону товарної біржі «Електронні торги України» Ірина Сербін.
«Ми отримали такий обсяг, об’єднавши 100% оголошень про торги на ринку банкрутства, і 100% оголошень державного підприємства «Інформюст» (яке оприлюднить оголошення про примусову реалізацію арештованого майна по лінії ДВС) з травня 2014», – пояснила Ірина Сербін.
Шукати оголошення про продаж можна як за рубрикою, так і за ціною – всього передбачено понад 100 критеріїв пошуку. «Система електронних торгів «Інформюст» містить всього шість критеріїв. А розділ сайту Мін’юсту, в якому розміщується інформація про торги майном банкрутів, взагалі не містить функції «пошук». По суті, біржа зробила роботу за клієнта – всі оголошення, які публікує Мін’юст, і які складно відшукати – ми публікуємо у себе з можливістю їх знайти», – пояснила Сербін.
Вона додала, що на сьогодні завершується розробка англомовної версії сайту.
Товарна біржа «Електронні торги України» (ТБ ЕТУ) – найбільша в Україні за обсягом майна банкрутів, проданого через електронні торги (близько 30% відповідного ринку), перший спеціалізований майданчик для продажу майна і прав в процедурах банкрутства. ТБ «ЕТУ» пройшла державну сертифікацію на дотримання вимог державних стандартів безпеки і якості.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас