Вибори призвели до збільшення на 25% попиту на житло економ-класа в Києві — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Вибори призвели до збільшення на 25% попиту на житло економ-класа в Києві

Нерухомість
1034
У першій половині червня, після виборів, в Києві на 25% зріс попит на житло економ-класу, порівняно з травнем. Про це йдеться в аналітичному звіті профільного порталу dom.ria.ua.
Крім цього, аналітики також говорять про 15% підвищення попиту на житло бізнес-сегменту і майже 40% зростання – на елітне житло.
Водночас, основне підвищення попиту на житло експерти прогнозують наприкінці літа – початку осені, як це відбувається зазвичай.
Нагадаємо, протягом травня в Києві продали на 30% більше квартир, ніж за квітень. Водночас, попит на житло в новобудовах майже вдвічі перевищує “вторинку”. Наприклад, ХК “Київміськбуд” на сьогодні має близько 8 тис. інвестиційних договорів з населенням на будівництво житла.
“Сьогодні в роботі ми маємо 49 ділянок, і це, перш за все, 8 тис. інвесторів, які сьогодні повірили в Холдинг, і вклали свої кошти в будівництво. І ми не маємо ніякого права зупинитися хоча б на секунду, когось підвести, або зробити якісь кроки, які б спонукали людей думати, що вони щось зробили не правильно. Хочу підкреслити, що ми повністю виконаємо свої зобов’язання, до кінця. Не підведемо ні в якому разі, жодного інвестора”, – зазначив президент “Київміськбуду” Ігор Кушнір.
За матеріалами:
Dim.Ria
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас