"Київстар" повідомляє про проблеми з наданням послуг в Криму - через валюту — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"Київстар" повідомляє про проблеми з наданням послуг в Криму - через валюту

Особисті фінанси
582
Найбільший український оператор мобільного зв’язку “Київстар” повідомляє про погіршення зв’язку в окупованому Росією Криму через виникнення труднощів під час розрахунків з партнерами в російській валюті. Про це йдеться в повідомленні прес-служби компанії.
“У зв’язку з неможливістю використовувати на тимчасово окупованій території АР Крим гривню для розрахунків, в компанії виникають труднощі при здійсненні розрахунків з партнерами, в тому числі розрахунків за оренду та електроенергію”, – сказано в повідомленні.
За даними компанії, у зв’язку з цим на території півострова виходить з ладу обладнання і базові станції. При цьому кількість знеструмленого обладнання поступово збільшується.
“Зазначені обставини не можуть бути усунені зусиллями компанії. Однак, зі свого боку ми докладаємо всіх зусиль для збереження якісного покриття і приносимо абонентам вибачення за незручності”, – зазначає прес-служба.
Як повідомлялося раніше, з 1 червня українська гривня стала іноземною валютою в окупованому Росією Криму, і з цього дня всі розрахунки проводяться на півострові в російських рублях.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас