Укрзалізниця" призупинила виконання договорів щодо закупівлі запчастин — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Укрзалізниця" призупинила виконання договорів щодо закупівлі запчастин

Казна та Політика
597
Генеральний директор Державної адміністрації залізничного транспорту України (“Укрзалізниця”) Борис Остапюк доручив начальникам Одеської та Донецької залізниць призупинити виконання договорів щодо закупівлі запасних частин, а також розглянути питання про припинення договірних відносин з постачальниками цієї продукції. Про це повідомляє прес-служба Мінінфраструктури.
У цілому для оптимізації витрат “Укрзалізниця” має намір активно співпрацювати з виробниками, постачальниками продукції в частині зменшення рівня цін на закупівлю матеріально-технічних ресурсів, робіт і послуг, у тому числі за укладеними договорами. На сьогодні залізниці України і підприємства залізничного транспорту проводять відповідну роботу.
Раніше повідомлялося, що “Укрзалізниця” планує більш широко розвивати галузеву кооперацію структурних підрозділів господарств залізниць, підприємств, установ та організацій залізничного транспорту з відбору високоякісних виробів і запасних частин, які виробляються на сучасному технічному і технологічному рівнях.
За матеріалами:
Діло
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас