"Воля-кабель" йде з Криму — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"Воля-кабель" йде з Криму

Фондовий ринок
895
ТОВ “Воля-кабель” (Київ) з ​​1 липня прийняла рішення припинити надання послуг в Криму, повідомили в прес-службі оператора.
“З 1 липня 2014 року “Воля-Кабель” припинить надання послуг на території Криму. Як компанія, яка завжди діє відповідно до закону, ми не можемо працювати в стані правового вакууму, за умов, коли немає можливості дотримуватися українських законів”, – повідомили в компанії.
У Криму “Воля”, зокрема, не має можливості приймати і ретранслювати українські телеканали, як того вимагає українське законодавство.
“Крім того, відсутня можливість отримання оплати в рублях, що не можна зробити при роботі через філію або представництво української компанії”, – повідомили у “Волі”.
Кримські абоненти будуть передані на обслуговування компанії ТОВ “Телекомунікаційні системи” (Росія), з яким “Воля” уклала відповідний договір.
“За угодою, цей провайдер буде надавати послуги нашим абонентам в тому ж обсязі й без суттєвих змін у ціні. Для цього “Телекомунікаційні системи” можуть тимчасово використовувати бренд ВОЛЯ, сплачуючи нам за це роялті”, – відзначили в прес-службі оператора.
Раніше про рішення згорнути бізнес у Криму повідомила ще одна телекомунікаційна компанія, CDMA-оператор PeopleNet.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас