Державне управління справами очолив Березенко, а прес-секретарем Порошенка став журналіст "5 Каналу" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Державне управління справами очолив Березенко, а прес-секретарем Порошенка став журналіст "5 Каналу"

Казна та Політика
1917
Президент України Петро Порошенко підписав Указ № 525/2014 про призначення С.Березенка Керівником Державного управління справами, повідомляє прес-служба Глави держави.
“Призначити Березенка Сергія Івановича Керівником Державного управління справами”, – йдеться в тексті Указу.
ЗМІ повідомляють, що він був керівником президентських виборів Порошенко в Києві. Також Березенко був членом “Блоку Леоніда Черновецького” і впродовж 2006-2011 років був депутатом Київради від фракції “Блок Леоніда Черновецького”. Зокрема з 2005 року очолювана ним всеукраїнська молодіжна організація “Український Молодіжний собор” почала активну співпрацю з “Блоком Леоніда Черновецького”. З лютого 2006 року Березенко очолив молодіжне крило Блоку, а вже з червня став радником Київського міського голови з питань сім’ї, молоді, спорту та туризму. З квітня 2007 року він був начальником Головного управління у справах сім’ї та молоді Київської міської державної адміністрації.
Крім того, Порошенко підписав Указ № 524/2014 про призначення С.Цеголка прес-секретарем Президента України.
“Призначити Цеголка Святослава Петровича прес-секретарем Президента України”, – йдеться в тексті документа.
Нагадаємо, також сьогодні Петро Порошенко підписав Указ № 523/2014 про призначення Ю.Оніщенка першим помічником Президента.
“Призначити Онищенка Юрія Володимировича першим помічником Президента України”, – йдеться в тексті документа.
Також нагадаємо, Порошенко сьогодні призначив Главою Адміністрації Президента України Б.Ложкіна. Також він звільнив Сергія Пашинського з посади в.о. глави Адміністрації Президента й Олега Рафальського – з посади заступника Глави АП. Крім того, П.Порошенко звільнив Геннадія Зубка з посади в.о. керівника Державного управління справами.
Окрім цього П.Порошенко підписав Укази про призначення Геннадія Зубка Першим заступником Глави Адміністрації Президента України та Олега Рафальського – заступником Глави АП. Зараз відповідні Укази № 520/2014 та № 521/2014 опубліковані на офіційному сайті Президента.
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас