Зміни до закону "Про рекламу" дадуть зростання ВВП України на 2,5 млрд грн на рік — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Зміни до закону "Про рекламу" дадуть зростання ВВП України на 2,5 млрд грн на рік

Казна та Політика
1052
Прийнятий парламентом України від 5 червня закон “Про внесення змін до закону України “Про рекламу”, що передбачає скорочення тривалості рекламних блоків, призведе до зростання ВВП України на 2,5 млрд грн на рік, вважає глава Федерації роботодавців медійної галузі Ганна Безлюдна.
“Прийнятий парламентом України закон “Про внесення змін до закону України “Про рекламу”, яким передбачається в тому числі скорочення тривалості рекламних блоків, дозволить збільшити ефективність телевізійної реклами на 30%. Це дає додатковий ресурс для зростання ВВП України на 2,5 млрд грн на рік”, – йдеться в повідомленні.
У повідомленні також вказано, що до внесення змін до закону, в Україні діяли більш жорсткі обмеження щодо переривання телеефіру рекламою, що, на думку глави Федерації, істотно погіршувало якість перегляду телепрограм через те, що тривалість одного рекламного блоку могла досягати максимальної тривалості реклами протягом однієї години – 12 хвилин.
“Прийняті 5 червня 2014 р. зміни до законодавства дозволять збільшити кількість рекламних блоків, при цьому загальна тривалість реклами протягом години не зміниться і становитиме ті ж 12 хвилин”, – йдеться в повідомленні.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас