Двох чиновників з Нацкомфінпослуг спіймали на хабарництві — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Двох чиновників з Нацкомфінпослуг спіймали на хабарництві

Кримінал
1442
Працівники Головного управління по боротьбі з організованою злочинністю МВС України (ГУБОЗ) викрили в корупції двох співробітників Нацкомфінпослуг. Про це повідомляє сайт ГУБОЗу.
За словами заступника начальника ГУБОЗ МВС – начальника антикорупційного бюро Ігоря Купранця, ці держслужбовці вимагали та отримали від представника однієї з лізингових компаній хабар у розмірі $15 тис.
“Таку суму чиновники з Нацкомфінпослуг захотіли за складення акта планової виїзної перевірки товариства, із зазначенням мінімальних порушень”, – повідомив Ігор Купранець.
Під час затримання зловмисники чинили опір і намагалися втекти від правоохоронців на автомобілі.
“У викритті зловмисників брали участь працівники прокуратури міста Києва, а також співробітники слідчого управління та УДАІ столичного Главку. За цим фактом порушено кримінальне провадження” – підкреслює Купранець.
Нагадаємо, Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сфері ринків фінансових послуг (Нацкомфінпослуг) прийняла рішення про тимчасову зупинку всіх ліцензій ТДВ “Страхова компанія “Сілум”, ТДВ Страхова компанія “Цитадель”, ПрАТ “Страхова компанія “Перлина страхування”, ЗАТ СК “Класичне страхування” та анулювання всіх ліцензій ПрАТ “Народна фінансово-страхова компанія “Добробут”.
За матеріалами:
5 канал
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас