Вартість доставки товарів на схід України через ризики зросла приблизно в 1,5 рази - рітейлер — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Вартість доставки товарів на схід України через ризики зросла приблизно в 1,5 рази - рітейлер

Фондовий ринок
314
Вартість доставки товарів до роздрібних мереж східних регіонів України у зв’язку з ризиками через збройні зіткнення зросла для рітейлерів приблизно в 1,5 рази.
“Постачання на схід стає дорожче через існуючий ризик. Відповідно, його вартість підвищується на рівень ризику. Точно не скажу, наскільки (збільшилася вартість доставки – ІФ), – приблизно в півтора рази”, – сказав журналістам комерційний директор ПАТ “Рітейл Груп” (Київ), керуючої компанії торгових продуктових мереж у складі однойменного холдингу, Дмитро Каширін під час форуму “Успіх в ритейлі” у Києві в четвер.
Він також зазначив, що аналогічні труднощі виникають у виробників сходу України з постачанням продукції до інших областей країни.
При цьому Д.Каширін зазначив, що холдинг не підвищував ціни на товари, що поставляються до східних областей країни. “На даний момент ми не сповідуємо окремої цінової політики для східних регіонів, вона у нас не змінювалася. І зростаюча вартість доставки просто покривається за рахунок доходу мережі”, – підкреслив він.
Комерційний директор також повідомив, що станом на 4 червня супермаркети мереж холдингу в Сєвєродонецьку, Краснодоні, Маріуполі та Донецьку працювали. “Можливо, був скорочений робочий день… Старалися відпускати людей до завершення світлового дня”, – уточнив він, додавши, що штат співробітників в магазинах мереж холдингу в цих містах налічує близько 300 співробітників.
ПАТ “Рітейл Груп” створено в 2005 році. Компанія на 25 квітня 2014 року управляла торговими мережами “Велмарт” (14 гіпермаркетів у 12 містах), “Велика Кишеня” (41супермаркет у 17 містах), “Просто Маркет” (Луцьк), ВК SELECT (чотири преміум-магазини в Києві) і “ВК Експрес” (вісім магазинів у Києві) в Україні, а також мережею супермаркетів “Green Hills Market” і одним гіпермаркетом “Велмарт” в Молдові.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас