Бійцям АТО виділили понад 200 млн грн на грошове забезпечення — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Бійцям АТО виділили понад 200 млн грн на грошове забезпечення

Казна та Політика
281
Уряд України виділив 205,8 млн гривень на підвищення грошового забезпечення військовослужбовців і правоохоронців, що беруть участь в антитерористичній операції в Донбасі, повідомляє прес-служба Кабміну.
“Для посилення соціального захисту військовослужбовців з резервного фонду буде виділено 205,787 млн грн. Відповідну постанову “Про перерозподіл деяких видатків державного бюджету, передбачених Міністерством фінансів на 2014 рік, і виділення коштів з резервного фонду державного бюджету” Кабінет міністрів України прийняв на засіданні 4 липня 2014 року”, – йдеться в повідомленні.
Зокрема, встановлено винагороду за безпосередню участь в антитерористичних операціях, забезпеченні правопорядку на державному кордоні, у відбитті збройного нападу на охоронюваних військовослужбовцями об’єктах, звільнення цих об’єктів у разі захоплення або спроби насильницького заволодіння зброєю, бойовою та іншою технікою військовослужбовцям, у тому числі строкової військової служби, особам рядового і начальницького складу органів внутрішніх справ, Державної служби спеціального зв’язку та захисту інформації і водіям автотранспортних засобів Національної гвардії і Державної прикордонної служби. Сума винагороди визначена в розмірі 100% місячного грошового забезпечення та зарплати, але не менше 3000 грн з розрахунку на місяць. Ці кошти будуть виплачуватися, починаючи з 1 травня 2014 року.
Також встановлена ​​одноразова грошова допомога членам сімей загиблих та передбачені кошти на харчування особового складу.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас