Голосний скандал: усунений вчора голова "Украероруху" підозрюється в держзраді — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Голосний скандал: усунений вчора голова "Украероруху" підозрюється в держзраді

Казна та Політика
3264
СБУ почала розслідування відносно усуненого від виконання обов’язків гендиректора державного підприємства з обслуговування повітряного руху України “Украерорух” Юрія Чередниченка за підозрою в державній зраді, повідомив в.о. голови адміністрації президента України Сергій Пашинський.
“Він співпрацював з терористами, зокрема, “злив” їм інформацію, коли і яким літаком будуть в Донецьк доставлені бюлетені для виборів… СБУ почала розслідування за підозрою в держзраді”, – сказав він на прес-конференції в четвер у Києві.
Як повідомлялося, 27 травня міністр інфраструктури Максим Бурбак видав указ № 78 “Про усунення Ю.Чередниченка від виконання обов’язків голови “Украероруху” на час проведення перевірки господарської діяльності підприємства. Керівником “Украероруху” тимчасово призначений Сергій Здоровець, який раніше вже очолював підприємство.
Вранці 4 червня центральний офіс “Украероруху” на території аеропорту “Бориспіль” заблокували представники силових структур, проте пізніше вони залишили територію підприємства.
“Украерорух” створено в 1992 році. Надає повний спектр послуг з аеронавігаційного обслуговування: обслуговування повітряного руху, організація потоків повітряного руху, організація і менеджмент повітряного простору, радіотехнічне забезпечення зв’язку, навігації та спостереження, забезпечення метеорологічною та аеронавігаційною інформацією всіх видів польотів у зоні своєї відповідальності, що охоплює п’ять районів польотної інформації загальною площею 776,265 тис. кв. км.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас