Світовий банк раптом забув про Крим - і надав Auchan $340 млн на інвестпроект в Росії — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Світовий банк раптом забув про Крим - і надав Auchan $340 млн на інвестпроект в Росії

Фондовий ринок
4099
Світовий банк (СБ) схвалив інвестпроект в Росії вперше після входження Криму до складу Росії, незважаючи на заперечення Канади і відсутність підтримки з боку США.
“Міжнародна фінансова корпорація”, яка входить до складу ВБ, виділить $340 млн французькій роздрібній групі Auchan на розвиток мережі магазинів у Росії, В’єтнамі та інших країнах, повідомляє Bloomberg.
Канада проголосувала проти цього рішення СБ, США і ще три члени керуючої ради ВБ утрималися.
Groupe Auchan SA – французька корпорація, представлена ​​в багатьох країнах. Один з найбільших в світі операторів роздрібних мереж (у тому числі мережі продуктових гіпермаркетів Auchan). “Ашан” є головним структурним підрозділом сімейної мегакорпорації “Асоціація сім’ї Мюлье”. Штаб-квартира компанії розташована в місті Круа (Франція).
“Відкриття торгових центрів у містах Росії забезпечує приплив додаткових коштів у вигляді податкових надходжень до бюджету регіонів, дозволяє створювати робочі місця, розвиває мережі місцевих виробників і постачальників товарів. До 80% продаваних в “Ашан” товарів виробляється в Росії. Кадрова політика “Ашан” в Росії дає змогу співробітникам компанії придбати унікальний досвід роботи за європейськими стандартами організації роздрібної торгівлі і відкриває широку перспективу для кар’єрного зростання”, – відзначає “Ашан”.
За матеріалами:
Вєсті Економіка
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас