Для переселенців з Криму та Донбасу відкриті 39 тисяч помешкань — АП — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Для переселенців з Криму та Донбасу відкриті 39 тисяч помешкань — АП

Казна та Політика
817
Українська влада підготувала в різних областях 42 тис. місць для тимчасового розміщення переселенців з Криму та Донбасу. 39 тисяч з них ще вільні. Більшість розташована у Черкаській області.
Про це в ефірі програми “Шустер LIVE” на Першому національному телеканалі повідомив виконувач обов’язків заступника голови Адміністрації президента Андрій Сенченко.
Сенченко, зокрема, зазначив, що влада підготувала в різних областях 42 тис. місць для тимчасового розміщення переселенців.
“39 тисяч з них ще вільні. Інша справа, що не всіх готовий прийняти Київ. 22 тисячі місць розташовані в Черкаській області”, – уточнив чиновник.
Крім того, представник Адміністрації президента наголосив, що станом на 2 червня з Криму на материкову частину України виїхали 9500 громадян, з Донецької області в інші регіони України виселились до 550 осіб, з Луганської — півтори сотні.
“У нас на сьогоднішній день таких вимушених переселенців з Криму майже 9,5 тисяч осіб, яких путінський режим звідти видавлює. З Донецької області, за моїми даними, на сьогодні десь 530-550 осіб, з Луганської області менше — близько 150 осіб виїхали”, – розповів Сенченко.
Він припустив, що попри те, що потік вимушених переселенців зі сходу України збільшується, масової евакуації населення з Донецької та Луганської областей не буде.
За матеріалами:
gazeta.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас