74 тисячі чеченців готові навести порядок в Україні, якщо валютні кредити переведуть в гривню, Україна не отримає другого траншу від МВФ — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

74 тисячі чеченців готові навести порядок в Україні, якщо валютні кредити переведуть в гривню, Україна не отримає другого траншу від МВФ

2083
Пропонуємо вашій увазі найцікавіші цифри і цитати понеділка, 2 червня:
  • Обмеження на зняття валюти з поточних і депозитних рахунків продовжено до 1 вересня
  • Кількість біженців з Донбасу може сягнути 50 тисяч
  • В Криму до 40% подорожчав міжміський проїзд
  • Долар на міжбанку подорожчав до 12,00 грн – вперше за тривалий час
  • Україна накопичила в ПСГ 1,76 млрд кубометрів газу
Глава республіки Чечня Рамзан Кадиров про чеченців, які беруть участь в бойових діях на Південному Сході України
“Я вам офіційно кажу: я жодного чеченця туди не відправив. Якщо буде наказ, то у нас 74000 чеченців які готові виїхати, щоб навести порядок на території України. Якби ми не притримували, там би не 14 було, а 400 або 4000… Добровольців дуже багато”.
Міністр Кабінету міністрів Остап Семерак про прийняття законопроекту про переведення валютних кредитів у гривню
“Уряд висловлює застереження щодо прийняття цього закону. Місія МВФ висловлює стурбованість його прийняттям і якщо він буде прийнятий, це зробить неможливим отримання Україною другого траншу кредиту”.
Голова комітету Держдуми з енергетики Іван Грачов про вартість газу для України
“Перша відмінена знижка була безперечною, але вона була за бездоганну оплату. Друга знижка стосується Чорноморського флоту, вона дійсно складна. Через скасування цієї знижки можуть бути довгі судові процеси, оскільки вона відокремлена від основного контракту. У разі оплати безперечної частини боргу, якщо всі угоди будуть виконані, то, я думаю, ціна буде близька до європейської і становитиме приблизно 380 доларів”.
Прем’єр-міністр України Арсеній Яценюк про введення додаткових жорстких санкцій з метою зупинити агресію Кремля
“У нас не залишилося довіри до російського уряду. Москва завжди буде шахраювати. Зараз ми можемо вести переговори з Росією лише в женевському форматі за участю чотирьох сторін: України, ЄС, США та Росії… Україна ніколи не змириться з анексією Криму. Київ вже звернувся до міжнародних судів”.
Міністр Кабінету Міністрів України Остап Семерак про провал аукціону з продажу автомобілів Кабміну
“На аукціон з розпродажу 73 авто з гаража Кабміну зареєструвався лише один учасник. Тобто вже зараз можна сказати, що під час призначених на 6 червня торгів не будуть розпродані всі виставлені лоти. Непродане майно Кабміну буде виставлено на наступному аукціоні, який відбудеться за два тижні після першого”​​.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас