Альфа-Банк отримав рефінансування НБУ в розмірі 143 млн гривень — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Альфа-Банк отримав рефінансування НБУ в розмірі 143 млн гривень

Фондовий ринок
1298
Альфа-Банк отримав рефінансування Національного банку України (НБУ) в рамках програми підтримки ліквідності банків, що кредитують сільськогосподарські підприємства.
“Це перший кредит у розмірі 143 млн грн, отриманий банком в рамках цієї програми НБУ. Участь і перемога в тендері стали можливі завдяки активності банку в сфері кредитування галузеутворюючих підприємств стратегічних секторів української економіки”, – повідомляється в прес-релізі банку.
Як повідомила голова правління банку Вікторія Михайле, слова якої наводяться в прес-релізі, кредитування вітчизняних агропідприємств є пріоритетним напрямком діяльності банку: від початку поточного року кредитно-фінансова установа надала кредити восьми великим аграрним холдингам України на загальну суму понад $74 млн.
Альфа-Банк (до січня 2001 року – Київський інвестиційний банк) заснований в 1993 році, входить до міжнародного консорціуму “Альфа Груп”. Єдиним акціонером банку є АBH Ukraine Limited (Кіпр)
За даними Нацбанку України, за розміром загальних активів на 1 квітня 2014 року Альфа-Банк посідав 10-е місце (35,773 млрд грн ) серед 181 діючих в країні банків.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас