Сьогодні в Криму стартує прийом документів для реєстрації прав на нерухомість — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Сьогодні в Криму стартує прийом документів для реєстрації прав на нерухомість

Нерухомість
1252
У Республіці Крим буде створено орган, уповноважений займатися питаннями реєстрації нерухомості. Про це повідомив Перший віце-прем’єр міністр Республіки Крим Рустам Теміргалієв під час робочої наради з питань організації здійснення державного кадастрового обліку та реєстрації прав на нерухоме майно на території Республіки Крим.
“У нас є принципова домовленість про те, що в структурі органів виконавчої влади, відповідно до прийнятого вчора рішення Держради, буде сформований новий орган – Рескомреестр. Цей орган і буде наділений повноваженнями, які передасть Росреєстр Раді міністрів Республіки Крим”, – повідомив Теміргалієв.
Перший віце-прем’єр також зазначив, що прийом перших документів для реєстрації прав власності у громадян розпочнеться 30 травня 2014 року, а операції з реєстрації земельних відносин почнуться орієнтовно в серпні 2014 року.
“При цьому громадяни, юридичні особи та органи влади будуть отримувати документи, що підтверджують право власності на об’єкти нерухомості та земельні ділянки стандартного зразка Російської Федерації”, – сказав Рустам Теміргалієв.
За матеріалами:
Діло
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас