На Схід України зібралося 4,5 тис. бойовиків з усього колишнього СРСР - батальйон "Азов" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

На Схід України зібралося 4,5 тис. бойовиків з усього колишнього СРСР - батальйон "Азов"

Кримінал
8612
Через кордони, які погано охороняють, на схід України незаконно проникло 4,5 тис так званих бойовиків з країн колишнього Радянського Союзу. Про це під час прес-конференції повідомив заступник командира добровольчого батальйон “Азов” Ярослав Гончаров, передає кореспондент УНН.
“За нашими даними, на території Донецької та Луганської області, незаконно перетинаючи кордони України, перебувають 4,5 тис так званих бойовиків. Щоб ви розуміли що це за бойовики – це набрід з усього Радянського Союзу. Їх до кордону підвозять, а далі вони самі. А у Луганській області на даний момент у нас склалася ситуація, що кордон у нас не захищений”, – повідомив Я. Гончар.
Крім того, він повідомив, що в Донецькій і Луганській області на сьогодні є дві категорії людей, які підтримують ідеї сепаратизму. Перша категорія, це люди, які розчарувалися у владі і стали прихильниками так званих народних республік – Луганській та Донецькій. Інша категорія, це працівники – люди з маленьких міст і сіл, які за гроші беруть участь у мітингах, або провокаціях проросійських активістам.
“Також є і третя категорія, групка гастролерів, які були помічені в різних містах – у Горлівці, в Донецьку, в Маріуполі. Вони скрізь представляються місцевими жителями. Це саме ті особи, на які спирається так звана п’ята колона”, – повідомив Я. Гончар.
Крім того, він повідомив, що траплялося багато ситуацій, коли з боку чиновників були факти саботажу і зради.
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас