Терористи збили вертоліт під Слов'янськом: загинули 13 військових разом з генералом — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Терористи збили вертоліт під Слов'янськом: загинули 13 військових разом з генералом

Кримінал
6207
В.о. президента України, голова Верховної Ради Олександр Турчинов заявляє, що під Слов’янськом був збитий український вертоліт, загинули 14 військовослужбовців, у тому числі генерал Сергій Кульчицький.
“Зараз я отримав інформацію прямо зі Слов’янська, що терористами з російської зброї ПЗРК був збитий наш вертоліт, який віз військовослужбовців для ротації. 14 наших військовослужбовців загинули разом з генералом Кульчицьким”, – сказав він на засіданні в парламенті. Турчинов запевнив, що Збройні сили України звільнять схід країни від бойовиків і всі винні понесуть покарання.
“Я переконаний, що наші Збройні сили, наші силові структури доведуть справу очищення від терористів і всі злочинці, яких сьогодні фінансує Російська Федерація, озброєна Російська Федерація, будуть знищені або сядуть на лаву підсудних”, – сказав він.
С.Кульчицький народився в 1963 році. Як повідомляється на сайті Нацгвардії, в 1981 році закінчив Усурійське Суворовське військове училище, а у 1985-му – Далекосхідне загальновійськове командне училище, після чого обіймав посади від командира взводу батальйону морської піхоти до заступника начальника управління Західного територіального командування Внутрішніх військ МВС України.
З 2010 року – заступник начальника управління Західного територіального командування Внутрішніх військ МВС України. У вересні 2012-го призначений начальником управління бойової підготовки Головного управління Внутрішніх військ МВС України.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас