Уряд РФ зобов'яже мігрантів повідомляти про намір працювати в Росії — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Уряд РФ зобов'яже мігрантів повідомляти про намір працювати в Росії

Світ
380
Уряд підтримав законопроект, відповідно до якого дозвіл на роботу або патент буде видаватися мігранту в порядку, що не вимагає отримання візи, лише в тому випадку, якщо він вкаже в міграційній карті, що мета його візиту до Росії – робота. Повідомлення про позитивний відгук на законопроект опубліковано на офіційному сайті Кабміну.
Поправки до федерального закону «Про правове становище іноземних громадян у Російській Федерації» були внесені в Держдуму в лютому цього року депутатами Іриною Яровою, Олександром Хінштейном та Ігорем Руденським.
Автори законопроекту вважають, що його прийняття дозволить відстежувати кількість іноземних громадян, що в’їжджають до РФ, щоб працювати. Це дасть змогу «більш точно прогнозувати міграційну ситуацію як в цілому по Російській Федерації, так і в її окремих суб’єктах».
На сьогодні іноземці, які прибули до Росії в безвізовому режимі, можуть звертатися за виданням дозволів на роботу і патентів навіть у тому випадку, якщо не вказали в міграційній карті, що збираються працювати в Росії.
За матеріалами:
Лента.РУ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас