Кадирівські бойовики в Донецьку отримують по 300 доларів на добу, - радник голови МВС — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Кадирівські бойовики в Донецьку отримують по 300 доларів на добу, - радник голови МВС

Кримінал
4389
Бойовики з Чечні отримують по 300 доларів на день за війну на Донбасі. Про це повідомив радник міністра внутрішніх справ Станіслав Речинський.
«Кількість кадирівців, що приймають участь у бойових діях з боку ДНР, невідома, але частина цих громадян загинула. Серед них представники міліцейських банд з Дагестану, Чечні, Осетії, – розповів він. – За нашими даними, вони отримують по 300 доларів на добу», – зазначив він.
Речинський пояснив, як бойовики могли потрапити в Україну: «Кордон з Росією у нас має дуже умовний характер. Стоять блокпости, але є й неконтрольовані польові дороги. Вони могли потрапити тисячею способів». За словами радника міністра МВС, озброєння у них таке, як у російській армії – АК-100, ручні гранатомети і більш важке. «Зброя напевно була отримана від армії РФ», – заявив він.
Нагадаємо, сам Кадиров спростував повідомлення українських ЗМІ про участь бойових підрозділів з ​​Чечні у військових діях в Донецьку. За його словами, чеченці можуть бути в зоні конфлікту на Донеччині з «особистої справи».
За матеріалами:
Вісті
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас