Криму обіцяють авіарейси з 30 російських міст і квитки "на межі рентабельност" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Криму обіцяють авіарейси з 30 російських міст і квитки "на межі рентабельност"

Особисті фінанси
1318
Вже зараз тарифи на авіаквитки в Крим знижені, зокрема, у “Аерофлоту” – практично до межі рентабельності. Так, в один бік квиток “Аерофлоту” між Москвою і Сімферополем коштує $117, в обидва кінці – $220. Про це повідомив глава Мінтрансу РФ Максим Соколов.
“З 1 червня організовано повітряне сполучення Сімферополя з Нижнєвартівськом, Тюменню, Нижнім Новгородом, Санкт-Петербургом, Іркутськом – всього з 30 містами на регулярних авіаційних напрямках”, – повідомив Соколов.
Минулого року з урахуванням чартерних рейсів до Криму літали літаки лише з 7 російських міст, додав він. “Загальну кількість щотижневих рейсів буде доведено до практично 330, що також майже в три рази перевищує потужності минулого року”, – підсумував міністр.
Як повідомлялося раніше, російські літаки літатимуть до Криму в обхід території України, заявив голова Мінтрансу РФ Максим Соколов.
“Це предмет зміни їхньої позиції. Наша позиція незмінна, ми вважали і будемо вважати Крим своєю невід’ємною частиною, а повітряний простір Криму відповідно до міжнародних конвенцій своїм повітряним простором”, – заявив Соколов журналістам у Сімферополі. За словами міністра, “поки українська авіаційна влада не визнає доконаний факт, ця колізія (зі зміною маршрутів російських літаків) буде виникати”.
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас