МЗС Росії: Порошенко знайде в РФ надійного партнера - в разі налагодження діалогу зі сходом України — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

МЗС Росії: Порошенко знайде в РФ надійного партнера - в разі налагодження діалогу зі сходом України

Світ
1197
У разі, якщо Петро Порошенко налагодить діалог з громадянами України, у тому числі з жителями південного сходу, то в особі Росії він знайде серйозного і надійного партнера, заявив голова МЗС РФ Сергій Лавров.
“Розраховуємо, що він буде діяти в інтересах усього українського народу. Якщо це буде так, то він знайде в нас серйозного і надійного партнера”​​, – заявив С.Лавров на прес-конференції в Москві, відповідаючи на запитання “Інтерфаксу”.
Міністр нагадав, що міжнародні спостерігачі на виборах у Києві, в тому числі від ОБСЄ, “завершили свої публічні оцінки закликом до пана Порошенка вжити свій новий статус для того, щоб забезпечити початок справжнього, справжнього діалогу з усіма на південному сході”.
“І навіть закликали його не використовувати ярлики типу “терористи” і “сепаратисти”, а налагодити діалог, який по-справжньому буде, як зараз модно висловлюватися, інклюзивним”, – сказав Лавров.
Він додав: “Це зараз найголовніший критерій, за яким будуть перевірятися справжні наміри і київської влади, і Петра Олексійовича Порошенка персонально”.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас