LG сьогодні покаже новий флагманський смартфон G3 — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

LG сьогодні покаже новий флагманський смартфон G3

Технології&Авто
969
Компанія LG анонсує у вівторок, 27 травня, флагманський смартфон G3. Про це повідомляється на сайті компанії.
Офіційна трансляція в Youtube розпочнеться о 22:00 за київським часом. Відповідно до фірмових промороликів, екран нового флагмана LG знову за розмірами перевершить старші смартфони конкурентів ─ 5,5 дюйма в діагоналі. Для порівняння Samsung Galaxy S5 і Sony Xperia Z2 мають дисплеї розміром 5,1 і 5,2 дюйма відповідно. Судячи з рекламного відео, G3 отримає чохол Quick Circle. Через кругле віконце цього аксесуара користувач зможе керувати дзвінками, музикою і запускати процес фотографування.
Компанія LG запізнилася з виходом старшої версії смартфона порівняно з конкурентами, які анонсували флагманські версії цього року ще в лютому на виставці MWC в Барселоні. Проте у G3 очікуються декілька функцій, що ще не застосовувалися в сучасних апаратах.
За інформацією ЗМІ, смартфон LG G3 стане першим з апаратів відомих виробників, який отримає дозвіл монітора вище за Full HD ─ 2560 на 1440 пікселів. Небагато користувачів зможуть помітити підвищення деталізації, але в гонці цифр LG випередила конкурентів, за неофіційними даними, такий самий дозвіл Samsung надасть екранам преміальної версії Galaxy S5 і фаблету Galaxy Note 4, але ближче до вересня 2014 року.
Ще однією нестандартною функцією, очікуваною у LG G3, стане лазерне підсвічування автофокусу. Воно дозволить точніше вимірювати відстань до об’єктів, що знімаються, і швидше наводити різкість. Роздільна здатність основної камери залишиться 13 мегапікселів, вона буде оснащена системою оптичної стабілізації, як і в поточній старшій моделі G2.
Фронтальна камера буде мати дозвіл 2,1 мегапікселя. Це типове значення для сучасних смартфонів, проте очікується, що вона зможе автоматично робити «селфі» (автопортрет), розпізнавши спеціальний жест ─ кулак, що стискається. Таким чином фотографу не доведеться натискати на кнопки, зйомка буде проведена за знаком власника.
Апаратна начинка для G3 очікується типовою для сучасних старших моделей: процесор Qualcomm Snapdragon 801, три гігабайти оперативної пам’яті, 32 гігабайти внутрішньої пам’яті, підтримка сучасних бездротових протоколів Bluetooth, Wi-Fi і NFC.
За матеріалами:
Лента.РУ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас