Глава ЛНР звинуватив главу ДНР в зраді - і оголосив йому війну — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Глава ЛНР звинуватив главу ДНР в зраді - і оголосив йому війну

Кримінал
8656
Болотов заявив, що за законами воєнного часу, як зрадники власного народу керівники ДНР підлягають ліквідації.
Голова самопроголошеної Луганської народної республіки Валерій Болотов жорстко розкритикував керівництво Донецької народної республіки за здачу Донецька українським військам і недостатній опір противнику. Про це повідомила прес-служба Болотова.
Повідомляється, що глава ЛНР вважає, що зачистка Донецька силами АТО і здача міста українській армії – це злочин глави ДНР Дениса Пушиліна проти власного народу.
“Лідери ДНР виявилися ганебними трусами і зрадниками. Допустити зачистку Донецька військами окупантів – це злочин Пушиліна і його людей проти народу Донецької народної республіки. Це зрада”, – заявив Болотов.
Він повідомив, що керівництво ДНР оголошено персонами нон-грата на території Луганської народної республіки.
“На території ЛНР Денис Пушилін і його найближче оточення вважаються зрадниками і персонами нон-грата. За законами воєнного часу, як зрадники власного народу вони підлягають ліквідації”, – підкреслив глава ЛНР.
Він також додав, що вважає главу ДНР людиною поза законом і оголошує йому війну.
Раніше глава ДНР Денис Пушилін, у зв’язку з антитерористичною операцією українських військових в Донецьку, звернувся до Путіна за “будь-якою допомогою” і заявив, що відтепер в ДНР діють російські закони.
За матеріалами:
Корреспондент.net
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас