72% офісних співробітників не можуть працювати через новини - дослідження — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

72% офісних співробітників не можуть працювати через новини - дослідження

Особисті фінанси
1119
Починаючи з грудня, постійні соціально-економічні потрясіння стали частиною життя кожного. Так, новини постійно відволікають від роботи 72% опитаних, а кожен десятий втратив роботу через останні події. Про це говорить дослідження Міжнародного кадрового порталу HeadHunter Україна.
Результати дослідження також демонструють, що 90% офісних співробітників відчули вплив останніх подій на свою роботу: майже всім працювати стало складніше. Кожен десятий втратив роботу внаслідок останніх подій у країні та економічної нестабільності. І лише 4% говорять про те, що продуктивність зросла: адже робота – кращий спосіб відволіктися від потрясінь.
При цьому рівень тривожності і включення в події по країні приблизно рівний. Мешканці і східних, і центральних, і західних, і південних регіонів рівною мірою не можуть зосередитися на роботі через новини. Менше, ніж інші, переживають з приводу соціальних потрясінь працівники агросфери та сфери інформаційних технологій (тільки 84% відзначили зміни в роботі), а більше за інших – медики і фахівці будівельної сфери (95%).
Навіть незважаючи на труднощі, як показує дослідження, більшість все ж навчилися жити і навіть нормально працювати в умовах постійного стресу. Лише 6% опитаних не змогли впоратися зі стресом до кінця. Найскладніше справлятися зі стресом жителям західних областей (11%) і Криму (15%).
Найпопулярніші способи “повернутися до лав” – вимкнути новини та спробувати максимально зосередиться на роботі (26%), або навчитися поєднувати роботу і читання новин (29%). А ось страх бути звільненим мотивує лише 4% опитаних.
72% офісних співробітників не можуть працювати через новини - дослідження
Дані були отримані в результаті опитування зареєстрованих користувачів сайту hh.ua, проведеного в квітні 2014 року. В опитуванні брали участь 1389 респондентів з різних регіонів України.
За матеріалами:
HeadHunter
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас